Last news in Fakti

10 Март, 2020 15:47 968 0

Волейболният Левски ще доиграе сезона с юноши

  • суперлига-
  • волейбол-
  • доиграване-
  • юноши-
  • решение-
  • ръководство-
  • левски

„След поредицата от загуби на практика мъжкият тим загуби шансове да се бори за нещо по-значимо", обявиха от ръководството на "сините"

Волейболният Левски ще доиграе сезона с юноши - 1
Снимка: БГНЕС

Мъжкият волейболен отбор на Левски ще участва предимно с юноши в оставащите срещи от редовния сезон и евентуално в плейофите на Суперлигата. Ръководството на клуба взе решение да даде възможност на състезателите от отбора за юноши до 19 г. да натрупат тренировки и мачове преди финалите за тази възраст.

„След поредицата от загуби на практика мъжкият тим загуби шансове да се бори за нещо по-значимо в шампионата. Поради тази причина решихме да поставим акцента върху юношите ни, които предсрочно се класираха за финалите на държавното първенство. С отмяната на мачовете при подрастващите момчетата ще имат възможност да участват в мъжкото първенство и това ще им даде тласък в битката за медалите. Надяваме се тази забрана да не засегне и мачовете от Суперлигата”, обявиха от Левски.

От титулярите при мъжете в срещите досега единствено Гордан Люцканов и ветеранът Марк Макгивърн ще продължат да се състезават. Капитанът Смилен Мляков също ще изиграе още един мач. Останалите момчета ще продължат да тренират и да помагат на младите си колеги. Самият старши треньор на мъжете - Андрей Жеков, води и състава за юноши до 19 г.

В сряда Левски гостува на Пирин в междинен кръг от първенството, а в събота има домакинство на Славия. И двата мача ще се проведат без публика заради мерките срещу грипните заболявания и коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА