Last news in Fakti

10 Март, 2020 16:13 1 094 5

Тити Папазов отнесе наказание за ново провинение

  • баскетбол-
  • левски-
  • папазов-
  • наказание-
  • провинение-
  • решение

Това е петото нарушаване на правилника от страна на треньора на баскетболния Левски

Тити Папазов отнесе наказание за ново провинение - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) наложи нови санкции след мачовете от първенството. Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов е глобен с 500 лева.

Причината е отсъдено техническо нарушение в срещата между “сините” и Берое, проведена на 2 март в София. Нарушението е пето за сезона за длъжностното лице, което предопределя размера на наказанието му.

Ето и останалите санкции:

- Налага на БК Спартак Плевен имуществена санкция в размер на 200 лева на основание чл. 40, т.4 от ДАП на НБЛ във връзка с чл.7, ал.1, т.16 от "Правила за провеждане на държавно първенство мъже - НБЛ" за неизправни измервателни уреди в срещата между БК "Спартак Плевен" и БК "Рилски спортист", проведена на 29.02.2020г. в гр. Плевен. На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

- Налага на Тодор Тодоров, състезател от отбора на БК Спартак Плевен глоба в размер на 300 лева на основание чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение отсъдено в срещата между отборите на БК Спартак Плевен и БК Рилски спортист, проведена на 29.02.2020 г. Нарушението е трето за сезона за състезателя, което предопределя размера на санкцията. На основание чл. 27 от ДАП, решението по т.2 подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.

- Налага на Данило Тасич, състезател от отбора на БК Левски Лукойл, глоба в размер на 100 лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в срещата между отборите на БК Левски Лукойл и БК Берое, проведена на 02.03.2020г. в гр. София. На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

- Налага на Йордан Минчев, състезател от отбора на БК Левски Лукойл, глоба в размер на 200 лева на основание чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в срещата между отборите на БК Левски Лукойл и БК Берое, проведена на 02.03.2020 г. в гр. София. На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.2 не подлежи на обжалване. На основание чл. 27 от ДАП, решението по т.3 подлежи на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен срок от уведомяването за същото.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор по Стоманобетон

    4 1 Отговор
    Пълна кукувица
  • 2 Лелеее

    4 0 Отговор
    Сега като ревне...
  • 3 гост

    3 1 Отговор
    Страшен селяндур е
  • 4 ПЛАЧА

    3 0 Отговор
    Спри се бе, ГОВЕДО
  • 5 миш

    0 1 Отговор
    Абе,ако хората който работят направят 5 нарушение,дали,ще ги уволнят?Като,те не слуша главата си идете на село да садите лук за успокоение и като се уморите легнете на жешко до кюмбето и поспете.