13 Март, 2020 19:08 785 2

И в Германия без футбол този месец

  • бундеслига-
  • футбол-
  • германия-
  • коронавирус

Бундеслигата се прекратява до 2 април, включително

И в Германия без футбол този месец - 1
Снимка: Twitter

Ръководството на Германския футболен съюз реши да замрази първенството в страната заради опасността от разпространение на коронавирус. Единствено Бундеслигата от големите футболни шампионати в Европа още не беше спряна. Очакваше се предстоящият кръг този уикенд да се изиграе пред празни трибуни и след това да се вземат мерки.

От Бундесцентралата решиха, че е най-разумно още сега да стопират мачовете си от елита и по-долните дивизии. Бундеслигата се прекратява до 2 април, включително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЕВС

    0 1 Отговор
    Абе защо си мислите,че футбола е тема номер 1 в момента, и какво ме боли, че еди кой си футболист бил с положителна проба за covid 19. Футболистите ли са най-важните, бе мухлясали журнаря прости? Айде у лево, и пишете как да се предпазят хората в БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #2

  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЗЕВС":

    АБЕ ЗЕВЧО ,НЕМА ЛЕВО, НЕМА ДЕСНО .ЕНКО НЕ ПОДБИРА, И ДУПЕТА СЪДИРА,ХАХАХАХА.