Last news in Fakti

15 Март, 2020 12:15 1 238 1

Трети заразен с коронавирус от НБА

  • ууд-
  • нба-
  • детройт-
  • зараза-
  • коронавирус-
  • карантина

Това е центърът на Детройт Пистънс Крисчън Ууд

Трети заразен с коронавирус от НБА - 1
Снимка: БГНЕС

Центърът на Детройт Пистънс Крисчън Ууд е с положителен тест за коронавирус, твърдят медиите в САЩ. Той е третият известен до момента играч от НБА с болестта. Преди него Руди Гобер и Донован Мичъл от Юта Джаз дадоха положителни проби. От Детройт потвърдиха, че имат играч с положителен тест, но не разкриха неговото име.

"Получихме изследванията и те са положителни. Здравето на нашите играчи, на членовете на организацията ни, на абсолютно всички в лигата и на засегнатите от вируса е от най-голямо значение за нас. Ще продължим съвместната ни работа с медицинския екип и здравните власти. Самият баскетболист пък е в изолация и ще остане под пряко наблюдение в следващите дни", обявиха от Детройт.

Според информациите Ууд е изпитал симптомите на коронавирус в четвъртък и е бил тестван моментално.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРИН

    7 0 Отговор
    АЗ КАТО БЪЛГАРИН, ПРИЗОВАВАМ НАШИТЕ ИЗБРАНИЦИ ДА ОСИГУРЯТ МАСКИ И ДЕЗИНФЕКТАНТИ НА НАСЕЛЕНИЕТО.