Last news in Fakti

18 Март, 2020 16:31 2 200 0

Ибрахимович отново култов: Ако вирусът не отиде при Златан, Златан отива при вируса

  • златан ибрахимович-
  • коронавирус-
  • италия-
  • милан

За едва два часа по сметката са преведени 112 хиляди евро, а целта е 1 милион евро

Ибрахимович отново култов: Ако вирусът не отиде при Златан, Златан отива при вируса - 1

Звездата на Милан Златан Ибрахимович обяви чрез видеопослание в социалните мрежи, че стартира дарителска кампания, чиито средства ще отидат за болници в Роцано/Милано, Бергамо, Кастеланца и Торино, борещи се с пандемията от коронавирус.

"Здравейте, аз съм Златан Ибрахимович. Италия винаги ми е давала много и в този драматичен момент искам да върна обратно дори повече на тази страна, която обичам. Реших да обединя сили с още няколко човека, за да създам дарителска сметка за хуманитарна помощ и да използвам комуникативната ми сила за разпространението на послание. Това е сериозен проблем и се нуждаем от конкретна подкрепа, която не е просто видео.

Разчитам на моите колеги, професионалните спортисти, и на тези, които искат да направят малко или голямо дарение според възможностите си, за да държим този вирус настрана. Заедно можем да помогнем на лекари и медицински сестри, които всеки ден се саможертват, работейки, за да спасят нашите животи. Днес ние даряваме за тях. Нека заедно да изритаме коронавируса и да спечелим този мач. Помнете: ако вирусът не отиде при Златан, Златан отива при вируса", заяви Ибрахимович.

За едва два часа по сметката са преведени 112 хиляди евро, а целта е 1 милион евро.

Ибрахимович отново култов: Ако вирусът не отиде при Златан, Златан отива при вируса


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА