Last news in Fakti

20 Март, 2020 11:55 6 891 9

Уволниха 13 бойци от UFC

  • маирбек тайсумов-
  • халид муртазалиев-
  • мма-
  • ufc

Сред по-сериозните имена са Маирбек Тайсумов и Халид Муртазалиев

Уволниха 13 бойци от UFC - 1

Руснакът с австрийско гражданство Маирбек Тайсумов беше уволнен от UFC. Новината съобщи сайтът „БиДжейПен“. Организацията освободи общо 13 свои спортисти. Сред другите по-сериозни имена е Халид Муртазалиев.

Тайсумов има девет мача за UFC от 2014-а година насам. Той има победи над Дамир Хадзович и Дезмънд Грийн. За последно той се би на UFC 242 в Абу Даби. Тогава беше надигран от Карлос Диего Ферейра, а серията му от шест поредни успеха беше прекъсната.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    7 13 Отговор
    Факти, аз не мога да разбера това руски сайт ли е? Или е български? Спрете да пишете само за руските боклуци.

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    3 11 Отговор
    А ти си българска мижитурка. Прост народ слаба държава. Само си погледнете насраните гащи. Мизерници.

    Коментиран от #3, #8

  • 3 Ватенка с ушанка

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А ти пък си миризлив руски трол нахапан от сибирски маларийни комари.
  • 4 Stoyan

    9 0 Отговор
    Глупаци!Вместом да се карате,кажете,някой разбра ли аджеба защо са ги уволнили?!?!?!!!!!!!!!!???

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Експерт

    7 0 Отговор
    Тези са "истински" руснаци! Хасан дръпнимезашнуров и Бълхар Цунигъзаров!
  • 8 VIS

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Хахах...ние сме мижетуреки а?А в вашата комунистическа страна всеки 2 от 3 коли са Лада,хахах мизерията е 2020 и да нямаш климатик в колата 😂...имате села в който хората пасат трева от нямотия СелтаК червен, и ви е яд че уж световна сила и победители на всички а победените в пъти по малки страни всички карат яки коли и имат 64 инча в нов апартамент а вие в комунистически блокове живеете.....голяма гордост да си комуняга и да имаш Лада и да си известен в цял свят като нация на пияндета. ...Истината боли знам,може да слезеш пред блока и да си посуркаш задника по тротоара ще се почувстваш по добре .....пиянде....само се перчите колко сте големи но никога няма да прокопсате винаги ще сте век назад и винаги ще подтискате мизерията с алкохол, а бездомните ви деца на пияндетата проклети ще продължават да се увеличават и да живеят по каналите на топло а някои ще умират за по 5г. Заради наркотиците, ,,вие си мислите че никой не знае, ,,,,

    Коментиран от #9

  • 9 Юлиан

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "VIS":

    Още ли се правите на мутри? Чужденците, като теб и останалите ни заблудихте през 90те. Сега ви знаем, от къде сте и защо се обърнате против България. Тихичко братленце... пак идва време разделно. Взимайте си откраднатото и бягайте, че този път не мисля, че ще ви оставим да си ходите по родините, мирно и тихо.