Last news in Fakti

20 Март, 2020 14:45 7 457 6

Орязват заплатата на Роналдо с 9 млн. евро ако...

  • кристиано роналдо-
  • заплата-
  • футбол-
  • коронавирус

Кристиано в момента е под карантира в Португалия, след като беше установен случай на заразен и от състава на Юве

Орязват заплатата на Роналдо с 9 млн. евро ако... - 1
Снимка: БГНЕС

В Италия все по-настойчиво се говори за намаляване на заплатите на скъпоплатените звезди предвид пандемията. Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо води с пъти в повече на втория в подреждането в Серия "А". На Апенините ситуацията с коронавируса е най-тежка и освен хилядите загубени животи ще има и огромни икономически загуби.

Президентът на Италианската федерация Габриеле Гавина е привърженик на идеята за намаляване на възнагражденията на играчите с "най-тлъсти" договори, като това да стане по прогресивен начин - най-голямо намаляване на най-големите заплати, твърди Tuttosport. Обсъжда се вариант за орязване между 20 и 30 процента. Португалецът печели по около 31 милиона евро на година от договора си с Ювентус. Това значи, че заплатата му може да спадне с около 9 милиона.

Кристиано в момента е под карантира в Португалия, след като беше установен случай на заразен и от състава на Юве.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Май

    2 0 Отговор
    Някой ще Плач(ко)е сега...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    КРЕТЕНИЗМЪТ НА КАПИТАЛИЗМА Е ПОВСЕМЕСТЕН ...И В СВЕТОВНАТА КРИЗА !!!!! КАКВИ ЗАПЛАТИ И СРЕЩУ КАКВО - ПРОДУКЦИЯ ОТ ТЯХ НЯМА - ЗА КАКВО ДА ИМ СЕ ЗАПЛАЩА И ОТ КОГО !?!?!?!? ФОРМИРАЩИТЕ БАЗИ СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ СА В КОЛАПС , А НАДСТРОЙКИТЕ -КУЛТУРА-ИСКУСТВО ,СПОРТ И МАФИЯ ; ПЛАТЕНА ВЛАСТ -ЗАЩИТАВАНА ОТ ДЕЦАТА НА ТРУДОВИТЕ ХОРА - ДАВА ЗАПЛАТИ НА "РИТНИТОПКОВЦИ "- ПРИ 4000 ЖЕРТВИ !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Аминйов

    7 2 Отговор
    Това е заспалият капитализъм
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГлуПенкл

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕНКО":

    Научи БЪЛГАРСКИ.. иЗкуство се пише