21 Март, 2020 19:05 1 577 2

Изследват Цветан Соколов и съотборниците му за COVID-19

  • ървин нгапет-
  • цветан соколов-
  • зенит казан

Това се налага, тъй като Ървин Нгапет, съотборник на Соколов в Зенит Казан, преди два дни бе диагностициран с коронавирус

Изследват Цветан Соколов и съотборниците му за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Руския гранд Зенит Казан, където играе и българският национал Цветан Соколов, ще бъдат изследвани за коронавирус и ако се наложи може да влязат в двуседмична карантина. Това заяви генералният секретар на руската волейболна федерация - Александър Яременко за агенция ТАСС.

Онзи ден стана ясно, че френският съотборник на Соколов - Ървин Нгапет е диагностициран с COVID-19 и вече седмица е в болница. Той се е почувствал зле след завръщане от Франция си по-рано през месеца и моментално е бил изолиран.

"Спортистите са нормални граждани. Всички в отбора ще бъдат подложени на тестове, а в случай на нужда ще бъдат поставени и под карантина", сподели Яременко.

Руската федерация по волейбол днес преустанови всички турнири за неопределен срок заради пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тони

    1 1 Отговор
    И тоя ще донесе Корида в БГ.