23 Март, 2020 17:56 1 418 0

Продължава щафетата с олимпийския огън, но без факел

  • олимпийски игри-
  • олимпийски огън-
  • токио 2020-
  • олимпиада 2020

Взето е решение да се отмени използването на факела поради мерки за сигурност

Продължава щафетата с олимпийския огън, но без факел - 1

Организационният комитет на летните олимпийски игри в Токио 2020 реши да промени правилата при провеждането на щафетата с олимпийския огън заради пандемията от коронавирус.

Взето е решение да се отмени използването на факела поради мерки за сигурност, съобщава японската телевизия NHK. Участниците в щафетата ще се придвижват със специален свещник, в който се намира огъня.

Използването на факел няма да бъде позволено, докато от Международния олимпийски комитет (МОК) не вземат окончателно решение относно провеждането на олимпиадата в Токио. Игрите са планирани за периода 24 юли - 9 август, но най-вероятно ще бъдат отложени заради глобалната пандемия от COVID-19.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА