23 Март, 2020 17:43 1 143 1

Буфон и Ювентус "се целуват" за още година

  • ювентус-
  • джанлуиджи буфон-
  • футбол

От подобна оферта ще се възползват и Джорджо Киелини и Блес Матюиди

Буфон и Ювентус "се целуват" за още година - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският гранд Ювентус и вратарят Джанлуиджи Буфон нямат никакво намерение да се разделят. Според медиите в Италия ръководството на "бианконерите" смята да удължи договора на легендарния страж с още една година.

42-годишният вратар записа 11 мача за Ювентус през този сезон, но не смята да се отказва от професионалната си кариера и по всяка вероятност ще се радва на поне още една година с черно-бялата фланелка.

От подобна оферта ще се възползват и Джорджо Киелини и Блес Матюиди, чиито контракти изтичат по едно и също време с този на Буфон - 30-и юни.

Централният защитник наскоро се завърна от тежка контузия и вече записа 3 мача с Юве, докато Матюиди е в тима от 2017 година и е сред сигурните избраници на Маурицио Сари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганя

    1 1 Отговор
    Голям играч .... ама има хора който не се осещат кога да слезнат от сцената и прекрачват границата с досаждане !!!!!