Last news in Fakti

23 Март, 2020 20:40 1 876 1

Първият футболист в Бундеслигата с коронавирус обясни за ужаса и страха, които е изживял

  • лука килиан-
  • бундеслига-
  • футбол-
  • коронавирус

Приемайте насериозно инструкциите на лекарите и политиците

Първият футболист в Бундеслигата с коронавирус обясни за ужаса и страха, които е изживял - 1

Първият футболист в Бундеслигата, който се зарази с коронавируса, описа ужаса и страха, които е изживял пред немския Вестфален блат. 20-годишният защитник на Падерборн и младежки национал на Германия Лука Килиан обясни подробно за вируса.

"Всичко започна с леко възпалено гърло, дори не кашлях. На 11 март започна да ме боли главата, но аз продължих да тренирам. На следващия ден за първи път почувствах треска и веднага отидох при нашия лекар. Той заяви, че трябва да си направя тест за коронавирус. Часове по-късно се почувствах наистина зле. Имах втрисане и целият треперех. Тогава се уплаших за първи път. Това продължи четири дни, после температурата започна да спада и с всеки изминал ден се чувствах по-добре", разказва Килиан, който е юноша на Борусия Дортмунд.

Футболистът отправя и апел към всички хора по света.

"Приемайте насериозно инструкциите на лекарите и политиците. Спазвайте дистанцията, хигиенните правила и не ходете на партита - това са просто глупости. Няколко седмици си седнете вкъщи на задниците и купувайте само необходимия минимум. В противен случай няма да победим този вирус.

Аз съм спортист и в добра форма, но трудно се преборих с вируса. Той наистина може да бъде смъртоносен за хора със заболявания", категоричен е Килиан.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.