24 Март, 2020 10:13 1 674 0

Мениджърът на Арсенал разказа за заразата за първи път

  • микел артета-
  • арсенал-
  • коронавирус-
  • футбол-
  • висша лига

Възстановяването ми отне три-четири дни, всички симптоми са зад гърба ми и сега наистина се чувствам много добре

Мениджърът на Арсенал разказа за заразата за първи път - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета проговори за първи път, след като бе диагностициран с коронавирус преди десетина дни.

"Вече съм добре, пълен с енергия. Възстановяването ми отне три-четири дни, всички симптоми са зад гърба ми и сега наистина се чувствам много добре", сподели 37-годишният испански специалист пред „Ивнинг Стандарт“.

"Всичко се случи много бързо. Във вторник следобед се почувствах зле и отидох при лекаря, но не го намерих. По-късно получих обаждане от съвета на директорите, докато бях в колата си. Казаха ми, че президентът на Олимпиакос (б.р. - Евангелос Маринакис) е дал положителен тест за коронавиус и всички, които са били в контакт с него, са изложени на риск. Тогава им казах, че не се чувствам добре и имаме проблем, защото много от играчите имаха контакт с тези на Олимпиакос. На следващия ден имахме мач с Манчестър Сити и не можехме да си мълчим и да изложим на опасност толкова много хора. Аз се подложих на тест в сряда и в петък бях диагностициран. Всички, които бяха контактували с мен, трябваше да се подложат на карантина, а впоследствие и мачовете бяха отложени", разказа още Артета.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА