Last news in Fakti

24 Март, 2020 13:41 3 817 3

Фюри се обърна към цялата британска общност с молба (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • коронавирус

Нека се преборим заедно с вируса като нация, като семейство, като отбор

Фюри се обърна към цялата британска общност с молба (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет - Тайсън Фюри излезе с обръщение към целия британски народ, в което той аплира гражданите да си останат вкъщи, за да се предпазят от разпространяващия се коронавирус.

"Здравейте на всички! Първо, добър вечер! Надявам се, че всички сте добре. Аз оставам в безопасност у дома. Няма да излизам навън. След като чух какво каза министър-председателят, се отнесох изключително сериозно. Съветвам ви да сторите същото. Нека се преборим заедно с вируса като нация, като семейство, като отбор. Да помогнем на другите като останем вкъщи. Много, много важно - слушайте Борис (Джонсън), стойте по домовете си. Донесоха ми лични уреди за фитнес днес. Имам тежести. Ще се поддържам във форма и ще публикувам ежедневни видеа как тренирам, за да ви държа в течение. Всички знаят, че без него съм свършен", заяви Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    10 2 Отговор
    отговорен циганин
  • 2 тралала

    2 0 Отговор
    в което той апЕлира гражданите да си останат вкъщи
  • 3 BEEEEE

    4 0 Отговор
    Ей, този наистина е №1!!!