25 Март, 2020 11:44 1 769 1

Нани: Роналдо научи много от мен

  • нани-
  • роналдо-
  • отбор-
  • избор-
  • манчестър юнайтед

Бившият играч на Манчестър Юнайтед посочи своя идеален отбор от петима

Нани: Роналдо научи много от мен - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на Орландо Сити Луиш Нани посочи своя идеален отбор от петима играчи, като не пропусна да се пошегува с някои от тях.

"На вратата - Давид Де Хеа. За мен той е един от най-добрите в света, като ми е и близък приятел. Трябва обаче да си носи очилата, защото не вижда нищо без тях (смее се - б.р.). Следва Деко, който е един от моите идоли. Научих много от него, техниката му е много подходяща в отбор от петима. В защита ще сложа Бруно Алвеш, като за бранител той има много техника. Ако трябва да играе, той го прави. Ако трябва да руши, той е на линия (смее се -б.р.). Също така Кристиано Роналдо с тези негови умения и бързи крака... Нали знаете, че в младостта аз съм го обучавал, той научи много от мен. Той си го знае (смее се - б.р.). Още един играч? Това ще бъда аз. Е, момчета, мен ме сложиха като треньор. Няма проблем, мога да бъда и добър наставник. Последният футболист е англичанин - Пол Скоулс. Чудесен контрол на топката и визия", заяви Нани за профила на МЛС в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    1 1 Отговор
    За лакомията пред гола , много!