25 Март, 2020 12:57 935 4

Живко Миланов: Феновете показаха, че са велики

  • миланов-
  • фенове-
  • карантина-
  • семейство-
  • помощ-
  • левски

"Левски е доказал през всичките години, че успява да се справи", смята капитанът на "сините"

Живко Миланов: Феновете показаха, че са велики - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Живко Миланов коментира пред "Дарик радио" ситуацията в клуба, който среща финансови затруднения и не може да разчита на постъпления от билети и артикули заради ситуацията с пандемията, която спря шампионата у нас.

„На първо място гледам да спазвам карантината и правилата, които са определени от правителството. Тренираме по веднъж на ден, но поотделно, защото не трябва да се струпват хората на едно място. Трудно е, защото близо два месеца правихме подготовка и след това дойде тази пандемия, която изненада всички. Здравето обаче е най-важно и заради това трябва да се спазват препоръките. Дано по-бързо всичко да се върне на мястото си. В момента изобщо не мисля за първенството и мачовете. Виждате какво се случва в други страни и трябва да бъдем внимателни. Иначе и на мен ми се иска още от утре да тренираме и да играем мачове, но здравето е най-важно“, каза десният защитник на „сините“ от София.

„Сега обръщаме повече внимание на семейството. Играем с децата. Вкъщи определихме една стая за футбол и спорт и там тренираме със синовете ми. Това е начинът да ги укротим в домашни условия. Така ни минава денят“, разказа за домашните си преживявания по време на пандемията Живко Миланов, чийто двама синове тренират в школата на Левски.

Бившият национал коментира и стореното от феновете на клуба в последните седмици: „Най-малкото, което мога да направя, е да им кажа благодаря. В този труден момент застанаха зад любимия отбор и показаха кой е най-подкрепяният тим в България.

Помощта е и финансова, защото хората допринасят Левски да плаща своите задължения. Не говоря за заплатите на футболистите, защото ние не ги получаваме в момента, но се плаща на учреждения и фирми, което е важно. Да, ние сме професионалисти и си имаме семейства и разходи, но знаем каква е ситуацията в клуба и се опитваме да бъдем солидарни. Нито един футболист не е правил проблеми. Ние българите го разбираме много добре, а чужденците също се опитват да влязат в положение. Аз съм бил чужденец в няколко страни, в които съм играл и когато не си получаваш възнаграждението е нормално да има напрежение. Левски е доказал през всичките години, че успява да се справи. Нека премине епидемията и вярвам, че нещата ще се наредят“, сподели капитанът на Левски.

„Поддържам контакт с изпълнителния ни директор. Точно това се разбрахме с него, че е най-важно да ни предава нещата, каквито са, а не да ни лъжат. Това и прави. Няколко пъти ни е обяснявал ситуацията каква е. В момента няма пари, а ние се опитваме да влезем в положението на клуба“, завърши Живко Миланов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лески София1911-1914.....1995...2019...1

    2 0 Отговор
    Махни се езика от кафявата точка на добитъка!
  • 2 Гуеду

    0 0 Отговор
    Вие пък, че сте идиоти
  • 3 FEN NA SPORTA

    4 0 Отговор
    JALKI XORICA PROSE6TI ZA STOTINKI A VZIMA6TI XILQDI ZAPLATA SPRETE DA ISKATE OT FENOVETE PI6MAN LEGENDI LEVSKARI Q SI POKAJETE LUKSOZNITE KOLI I DOMOVE I KAJETE VIE KOLKO DARIXTE NAGLECI XUBAVO VI BE6E DOKAT COCKAXTE OT NA BOJKOV DA NE KAZVAM KAKVO AMA KOGATO 4OVEKA VI POISKA POMO6T I IMA6E NUJDA OT VAS GOLEMITE I STRA6NI AGITKI RAZBIRASE S IRONIQ XAXAXA SE IZPOKRIXTE TAKA 4E SI ZASLUJIXTE SADBATA KOQTO BLIZO I QSNA 4ESTITO I 4AOOOOOOOOO ZA DALGO

    Коментиран от #4

  • 4 Еблю

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "FEN NA SPORTA":

    Каква е тази шльокавица бе шушляк?Тука е България и пиши на кирилица,ако не изчезвай!