Last news in Fakti

25 Март, 2020 19:52 2 615 0

Манчестър Юнайтед подготвили фланелка с №7 за Гризман

  • антоан гризман-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Френският стрелец изглежда близо до изходната врата на "Ноу Камп"

Манчестър Юнайтед подготвили фланелка с №7 за Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед е подготвил легендарната фланелка с №7 за евентуалното пристигане на Антоан Гризман от Барселона през лятото.

Френският стрелец изглежда близо до изходната врата на "Ноу Камп", след като клубът се проготвя да атакува за звездата на Интер Лаутаро Мартинес. Смята се, че Гризман ще бъде използван за финансирането на подобен трансфер.

Според "Мундо Депортиво" Юнайтед има готовност да привлече Гризман на "Олд Трафорд", продавайки Алексис Санчес и освобождавайки по този начин фланелката с номер 7. "Каталунците" са готови да се разделят с играча срещу около 90 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА