Last news in Fakti

26 Март, 2020 07:47 5 141 4

Пребиха спортист пред тоалетна, черепът му е счупен на две места

  • хокей-
  • бой-
  • хокеист-
  • нападение

Близки на Ермишин пък признаха, че е получавал заплахи

Пребиха спортист пред тоалетна, черепът му е счупен на две места - 1

Намериха в безсъзнание руския хокеист Евгени Ермишин. Той е бил нападнат и пребит на празненство, на което бил със съотборници си след аматьорски турнир в Москва.

Ермишин и приятелите му отишли да се забавляват в местен ресторант, но към края на купона той е бил намерен в безсъзнание пред една от тоалетните. Свидетели разказват, че хокеистът не е влизал в конфликти, а се е забавлявал и е танцувал на партито, но видеозаписи показват, че е бил жестоко пребит от друг посетител на заведението.

В резултат от това черепът му е счупен на две места и в момента е в кома в болница. Близки на Ермишин пък признаха, че е получавал заплахи.

Пребиха спортист пред тоалетна, черепът му е счупен на две места


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    9 5 Отговор
    Така ли спазвата карантината в Москва с двама починали от корона вирус

    Коментиран от #3

  • 2 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор
    Видеото няма ли да го гледаме?
  • 3 Алфа Вълкът

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Тва е велика матрьошка Расия! Преди 2 месеца се заразиха, пък чак сега умират. 👑 вируса няма шанс, Жужи убива вируса още във въздуха със свръхмодерните супер-дупер допотопни технологии.
  • 4 Мечо Грух

    0 0 Отговор
    Сигурно е хванал някой за пишката в кенефа. Там подобни неща не се толерират.