Last news in Fakti

26 Март, 2020 10:15 2 050 3

Вирус, не вирус, футболистите на ЦСКА напълниха джобовете

  • цска-
  • заплати-
  • футбол-
  • коронавирус

Не е имало и глоби с оглед по-слабото представяне през пролетния дял

Вирус, не вирус, футболистите на ЦСКА напълниха джобовете - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА са получили заплатите си за февруари. Въпреки извънредното положение в страната и кризата, играчите са взели пълния размер на възнагражденията си, и то в обичайния срок, в който ги получават. Това се е случило преди седмица, разкрива „Тема Спорт“. Не е имало и глоби с оглед по-слабото представяне през пролетния дял.

"Ще продължаваме да бъдем изряден данъкоплатец към държавата и коректен работодател към служители и състезатели, което ще ни коства значителни финансови средства", написаха "червените" на клубния си сайт в обръщение до футболната общественост още на 18 март.

Най-вероятно от следващия сезон ЦСКА, подобно на много други клубове, ще намали фонд работна заплата. Клубът ще концентрира повече средства върху изграждането на нов стадион. И както вече се писа, ще направи историческа промяна, залагайки основно на български футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 8 Отговор
    Г–н Борисов слагай тирето на пристигналия о град Ловеч отбор не се прави на ударен Цска ФАЛИРА.
  • 2 Е най-сетне

    0 0 Отговор
    Браво на ръководителите и собственика, че прозряха най-разумното и възвръщаемо решение! Дано не ви замъглят ума хитреците-агенти, че от чужда наивност знаят (и то много изкусно) да живеят.
  • 3 0123

    0 0 Отговор
    Това добре. Въпроса е до кога ще издържат собствениците на клубове про положение ,че и новия сезон 2020-21 отпадне?