26 Март, 2020 10:46 896 1

Златан Ибрахимович става футболен агент

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • агент-
  • футболен агент

В Милан вече са наясно, че Ибрахимович няма да остане в отбора и търсят негов заместник

Златан Ибрахимович става футболен агент - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович има конкретен план с какво ще се занимава след края на кариерата си. Шведът смята да се откаже през лятото, когато изтича договорът му с "росонерите" и да започне работа като футболен агент. Според италианските медии той може да стане съдружник с Мино Райола.

38-годишният Ибрахимович е недоволен от уволнението на Звонимир Бобан и това е една от причините, заради които шансовете да преподпише с Милан са нищожни. Шведът не харесва и перспективата Иван Газидис да е част от проекта на клуба.

Шведът не се интересува от кариера на треньор, поне на този етап. Той има покана от Силвио Берлускони и Адриано Галиани да подсили техния Монца, който от следващия сезон ще играе в Серия "Б", но и подобен вариант не влиза в плановете му.

В Милан вече са наясно, че Ибрахимович няма да остане в отбора и търсят негов заместник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Самюъл Джаксън

    0 0 Отговор
    Представям си какъв треньор ще излезе от него - европейския Вили Вуцов 2, т.е. издивял колосален простак, който си рита играчите, братле, Златане стАни трЕнер волим те БрАто сичкото злато ти сипем у бета356 тебе да гледаме деба шоуто у пичку материну подсечки и как си късаш ризата и изскачаш на теренот като обезумяло яре!!!