Last news in Fakti

26 Март, 2020 11:16 1 129 2

Национал: Убеден съм, че Левски ще спечели Купата

  • национал-
  • левски-
  • петър хубчев-
  • георги костадинов-
  • футбол-
  • купа на българия

Петър Хубчев е доказал в турнирните битки, че знае как да подготви състава си както тактически, така и физически

Национал: Убеден съм, че Левски ще спечели Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Георги Костадинов е сигурен, че Левски ще спечели Купата на България. Халфът на Арсенал (Тула) смята, че "сините" имат доста силен отбор, а и Петър Хубчев има опит в турнирните битки.

"Убеден съм, че Левски ще спечели Купата на България, защото има добър отбор. Петър Хубчев е доказал в турнирните битки, че знае как да подготви състава си както тактически, така и физически. В шампионата пък Лудогорец вече доста години доказаха, че са много силен отбор и спечелените от тях титли са абсолютно заслужени", каза Костадинов пред Топспорт.

"Следя ситуацията на Герена, няма как да бъде другояче. Изкарах две прекрасни години в Левски и това, което правят феновете е страхотно. Доказаха, че са най-добрите в България. Показаха как трябва да действа цялата нация, когато става въпрос за обединение около дадена кауза. Прави чест на футболистите и треньорския щаб, че се отказаха от част от своите възнаграждения. Имам доста наблюдения, играл съм във водещ отбор в Израел, сега съм в Русия, работил съм с доста треньори и мога да кажа, че Петър Хубчев е един от силните български специалисти. Самият тренировъчен процес при него е на много високо ниво. Играта на отбора също е добра", каза още Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къв лески бе

    1 3 Отговор
    Нали го обесихме...
  • 2 ЗапоЗнат

    4 1 Отговор
    Мечтите са безплатни..........