26 Март, 2020 11:46 2 323 0

Скандален тенисист излъгал, че е заразен с коронавирус

  • бърнард томич-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • коронавирус

През миналата седмица той обяви, че има "всички симптоми" на коронавирус

Скандален тенисист излъгал, че е заразен с коронавирус - 1

Скандалният австралиец Бърнард Томич си е признал в личен разговор с тенисистката Андреа Петкович, че е излъгал относно наличието на симптоми на коронавирус, за които разкри в интервю през Herald Sun.

През миналата седмица той обяви, че има "всички симптоми" на коронавирус. "От четвъртък не се чувствам добре. Имам задух и имунната ми система се срива. В момента съм в Маями и съм се изолирал от всички, както гласят съветите. Все още предстои да бъда тестван за COVID-19, но имам всички симптоми. Мисля, че го хванах докато пътувах към Монтерей", заяви Томич.

В началото на месеца той участва на "Чалънджър" турнир в Монтерей, където не впечатли.

След като прочела новините, Андреа Петкович се свързала с него, а той и отговорил, че се чувства добре и няма симптоми, съобщава TennisWorldUSA.

"Той често говори без да мисли, за последно относно коронавируса. Писах му няколко дни по-късно и той си призна, че всичко е било лъжа и че дори не знае защо го е направил", коментира Петкович пред GoTennis.

Към 09:00 часа а 26 март над 472 000 души по света са регистрани като заразени с коронавирус, като малко над 21 000 от тях загубиха живота си, а 114 000 вече са възстановени.

Засега единственият професионален тенисист, потвърден с COVID-19, е бразилецът Тиаго Сейбот Вилд. По-рано тази година 20-годишният талант завоюва първа титла от ATP в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА