Last news in Fakti

26 Март, 2020 19:59 1 320 4

Халф на Левски: В България взеха мерки навреме

  • левски-
  • изолация-
  • отговорност-
  • зараза-
  • мазурек-
  • коронавирус

"Хората тук са много отговорни", смята Франко Мазурек

Халф на Левски: В България взеха мерки навреме - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Левски Франко Мазурек разказа за живота си в изолация по време на извънредното положение в България заради коронавируса. Роденият в Пуерто Рико аржентински халф говори пред аржентинското издание "Ел Депор".

"София е затворена, страната също. Обявено е извънредно положение. Мерките бяха взети, когато имаше около десет потвърдени случая за COVID-19 преди малко повече от седмица, но числата се повишиха бързо. От събота вече може да излизаме само до супермаркети и аптеки. Футболът също спря и все още не е ясно кога ще се поднови. Раздадоха ни програми за самоподготовка вкъщи", сподели Мазурек,

"Домът ми е оборудван с основни неща за поддържане на физическа форма. Затворен съм повече от седмица, излизал съм само веднъж до супермаркета. За щастие, мерките се взеха навреме тук. Следя и ситуацията в Аржентина, хората трябва да осъзнаят сериозността на ситуацията", добави той.

"Хората в България са много отговорни. В супермаркетите спазват дистанция и носят маски, вземат всички предпазни мерки", каза още Мазурек.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Край

    3 0 Отговор
    Новините са 98% за короната. "Спортните новини" пък са това кой спортист се е заразил, кой е с температура и кой не.
    Времето ни го обясняват с това благоприятно или не е за короната.
    тая корона ще ни избие преди да ни зарази.
    Забранете журналистите - това са психо-мародери.
  • 2 Оня

    4 1 Отговор
    И сега дежурните тролове кво да правят при такива новини??? Те си знаят, че тук е най-зле , тук били Ганьовци , тук било незнам кво си !!! А сега ни дават за пример ....та това е пагубно за тролските мозъци! Не стига депресия от карантината , ми сега и това !! Моля ви , Факти , дайте им някоя новина , и за тях , да си тролят на воля. Имайте милост към тях , природата ги е наказала достатъчно !!!

    Коментиран от #3

  • 3 Пфффф

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Оня":

    Ти прочетв ли зглавието на новината?
    Ти от ритнитопковец дето и български сигурно не знае очакваш да ти даде оценка за работата на правителството, НС, НОЩ и т.н ?!?
    Я ходи се дупи някъде другаде

    Коментиран от #4

  • 4 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пфффф":

    Явно и за 2-3месеца Хората разбират кои може да управлява некъдърника си дичи от далече защо една хубава дума няма за президент или нинова