Last news in Fakti

27 Март, 2020 09:25 1 307 1

БФС с категорично послание към клубовете

  • футбол-
  • бфс-
  • клубове-
  • коронавирус

Експертната група и Медицинската комисия към БФС отправят апел към ръководствата на футболните ни клубове да продължат да се следват настоящите ограничения

БФС с категорично послание към клубовете - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка със запитвания от страна на професионални футболни клубове относно евентуалното възстановяване на тренировъчния процес в условията на извънредно положение на територията на Република България, Медицинската комисия на Българския футболен съюз препоръчва на всички клубове да продължат да спазват всички мерки и рестрикции, утвърдени от Националния оперативен щаб за коронавируса и да не провеждат организирани тренировъчни занимания с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID-19, следвайки указанията от 17.03.2020 г.

Експертната група и Медицинската комисия към БФС отправят апел към ръководствата на футболните ни клубове да продължат да се следват настоящите ограничения (в сила до 12 април включително) и да съобразяват последващите си действия с разпорежданията на държавните органи, на Националния оперативен щаб и на новосъздадения Медицински експертен съвет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никой

    2 0 Отговор
    Да се закриват...........само се харчат пари за смешен футбол