Last news in Fakti

27 Март, 2020 11:11 14 659 10

Започнаха рязането на заплати от най-високо

  • нба-
  • баскетбол-
  • коронавирус-
  • заплати

Пандемията от коронавирус ще причини милиарди долари загуби на НБА

Започнаха рязането на заплати от най-високо - 1

Националната баскетболна асоциация ще намали базовите заплати на приблизително 100 от най-високоплатените ръководители на лигата с 20%, твърдят източници на ESPN. Орязването на заплати ще включва както комисаря на НБА Адам Силвър, така и заместник-комисаря Марк Тейтъм.

Пандемията от коронавирус ще причини милярди долари загуби на НБА. Усложнението на ситуацията в САЩ, където бройката заразени подмина тази в Китай, със сигурност ще забави подновяването на сезона в лигата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Четете управляващите мисирки

    39 2 Отговор
    Точно така се прай, орязват се най богатите които даже няма да забележат орязването щот и без тва са милионери и печелят повече отколко могат да изхарчат, а тука в Булгаристан е обратното, орязваме най бедните и средната класа за да могат няколко стотин на върха да трупат несметни богатства:-) Добре че червпугата един от най големите консуматори на парите на бедните го пратиха завинаги в Дубай:-)
  • 2 БГ работник

    19 1 Отговор
    Ей Аланколу!!!!! в БГ ги ОРЯЗАХА с Задна дата!!! От Най отдолу!!!!! На "четири часов работен ден" Ти не знаеш ли???????
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ами сега ко праим

    14 0 Отговор
    Работя в финансова институция ,и от вчера ни казаха ,че преминаваме на 4 часов работен ден.
    Което ще рече ,че 50%от заплатите си няма да ги видим.
  • 5 ПЕНКО

    5 2 Отговор
    КАКВИ ЗАПЛАТИ БЕ -НА КОГО И ЗА КАКВО ...-НЯМА СПОРТ -НЯМА ЗАПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ - С ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА СПОРТНИ "ОРГАНИЗАТОРИ " !!!! ВСИЧКИ ОТИВАТ НА БОРСАТА ... И ОЛИМПИЙСКИЯ КОМИТЕТ-И ФЕДЕРАЦИИТЕ -И ИЗДЪРЖАНИТЕ ОТ СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР КЛУБОВЕ И ХОНОРАРЪТ ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ МЕДАЛИСТИ -САМО ЗА НАЙ-ДОБРИЯ ИМ МЕДАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Светослав Ангелов

    6 2 Отговор
    Спрете с закон плащането на кредитите докато изчезне пандемията..Никой не работи ,с какво да плащаме на банките?
  • 7 цецо апартамента

    5 0 Отговор
    А съм си решил проблема и с банките и с бързите кредити по-моя си начин...Съчетание от 3 пръста с преобладаваш средния и да се оправят,хич не ми дреме..
  • 8 ела

    2 0 Отговор
    Това което е написано не съм видял въпреки ,че ходих в Китай (2011 и 2013) в Нонг Конг( Hong Kong) Макао( Macao) ,Шензен (Shenzen и Гиоджо(Guangzhou) само Шензен тогава беше 17милионен. Нонг Конг около 7 милионен от 2004 до 2017 мой роднина работи в Китай и много пъти сме говорили но такива работи никога не ми е казвал.Даже в 12 часа през нощта може да обикаляте улиците без страх същото не мога да кажа за Европа особено Швецария-Цюрия хората са пълни идиоти.Ако ме попитат Къде би не отишъл? Цюрих.Косово и Албания.
  • 9 Ивайло

    1 1 Отговор
    Що за журналист ще напише "милярд"?!
  • 10 Вуйо

    0 0 Отговор
    Кой ви е карал да зимате кредити