Last news in Fakti

27 Март, 2020 11:57 2 002 8

Бивш директор на Левски: Вижда се, че те затъват от ден на ден

  • левски-
  • андрей желязков-
  • футбол-
  • коронавирус

Не можеш да харчиш два-три пъти повече, отколкото изкарваш

Бивш директор на Левски: Вижда се, че те затъват от ден на ден - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков смята, че клубът може да извлече много положителни неща от изключително трудната ситуация.

"Сините" бяха силно разклатени финансово в началото на 2020-а и разчитаха на помощ от страна на феновете. Заради пандемията от коронавирус и тя спадна, защото мачовете бяха спрени. Според Желязков може би идва моментът за раздяла с недоказани чужденци и даване на шанс на български момчета.

"Тази криза трябва да подейства отрезвяващо за Левски. Надявам се да стане точно така. И от нещастието, породено от такава пандемия, накрая да излезе така, че да се помогне на българския футбол. Защото е ясно, че финансово ще закъсат клубовете, и то не само от сегашната ситуация, породена от коронавируса.

Вижда се, че те затъват от ден на ден. Не можеш да харчиш два-три пъти повече, отколкото изкарваш. Няма как да стане, доказано е през годините. Надявам се при тази ситуация клубовете да се разделят с много от чужденците, особено скъпоплатените.

Надявам се по този начин да се помогне и на националните ни отбори във всички възрасти. Виждаме, че младежите и юношите ни вървят добре. Много от момчетата в младежкия играят в елита. При юношите също има трима-четирима, които получават шанс. Това помага много, затова се надявам тази криза, отнемайки ни нещо, да ни принуди да залагаме повече на българи - и така същевременно да ни даде нещо", коментира Желязков пред Тема спорт.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    7 1 Отговор
    аме на кой му пука за левски, цска,......., и другите ритнитопковци?! единствено потърпевшите ше са кифлите!
  • 2 Гунди.е.гей

    4 3 Отговор
    Само така за говедата .киф.кеф ха хо ха

    Коментиран от #6

  • 3 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    НАШИТЕ РИТНИТОПКОВЦИ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ БЕЗ ДА ДАВАТ ПРОДУКТ/ПЪРВЕНСТВОТО Е СПРЯНО/ !!! АКО Е ЗА ДА ТРЕНИРАТ ,ТО И БЪДЕЩИТЕ "РИТАЩИ" ДЕЦА -ТРЕНИРАТ ,НО НЕ ВЗЕМАТ НИЩО !!!?? ОТ КЪДЕ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ /ПРИ 50% ОГРОМНИ/- ЗА НИЩО СИ ФУТБОЛЯРОМЕНТЕНТЪРИ ?????
  • 4 hmhmhm

    2 2 Отговор
    Кажете колко са им заплатите де , какво само се оплаквате , че няма пари ! Свалете картите !
  • 5 Латекс

    1 1 Отговор
    А цесека умре , але , але!
  • 6 5487

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гунди.е.гей":

    Нали знаеш, че всичко се връща на родата ти до девето коляно? да не се чудите защо се раждате изроди.

    Коментиран от #8

  • 7 Гуеду

    0 0 Отговор
    Клошар Сър
  • 8 Гуеду

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "5487":

    Който е патил как знае, а мондьо?