Last news in Fakti

27 Март, 2020 19:56 1 578 1

Карлош: Ако зависеше от мен, Неймар отдавна щеше да е в Реал

  • карлош-
  • неймар-
  • реал мадрид-
  • роналдиньо

“Най-добрите футболисти винаги трябва да са в най-добрия клуб", смята бразилската легенда

Карлош: Ако зависеше от мен, Неймар отдавна щеше да е в Реал - 1
Снимка: БГНЕС

Eмблематичният бивш ляв бек на Реал Мадрид Роберто Карлош съжалява, че бразилският му сънародник Неймар все още не е на „Сантиаго Бернабеу“. Бившият играч на Барселона често е спряган за трансфер при „лос бланкос“. В момента той е в Пари Сен Жермен.

„Ако зависеше от мен, Неймар отдавна щеше да е в Реал. Но в живота нещата не винаги се получават по начина, по който човек иска“, обясни Карлош пред Fox Sports Radio.

“Най-добрите футболисти винаги трябва да са в най-добрия клуб. В днешно време Реал е мечта за всеки играч. Искаш ли да спечелиш Шампионската лига? Тогава идвай в Мадрид“, продължи световния шампион от 2002 г.

Карлош се надява, че селекционерът на Бразилия Тите ще си върне доверието в Марсело, който напоследък не беше в плановете му.

Роберто Карлош също така защити бившия си съотборник Роналдиньо, който продължава да лежи в затвор в Парагвай по обвинение във влизане в страната с фалшиви документи и участие в схема за пране на пари. „Не смятам, че Рони е участвал в нещо нелегално. Той винаги се е старал да бъде коректен. Не знам дали не го държат, за да се домогнат до други хора“, завърши бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роки

    0 0 Отговор
    Ооо,той и от вас може да избяга,важно е къде иска да играе - Барса,но тая вече свърши хи хи