Last news in Fakti

28 Март, 2020 13:45 1 279 1

Повече от половината отбор на Уест Хям са със симптоми на коронавирус

  • уест хям-
  • футбол-
  • исша лига-
  • коронавирус

С облекчение мога да кажа, че всички показват леки симптоми и заедно със семействата си изглеждат добре

Повече от половината отбор на Уест Хям са със симптоми на коронавирус - 1

Осем играчи на Уест Хям са изолирани, защото са проявили симптоми на коронавирус. Заместник-председателят на клуба – Карън Брейди потвърди новината пред „Сън“ и заяви:

„С облекчение мога да кажа, че всички показват леки симптоми и заедно със семействата си изглеждат добре. Но вирусът е на едно ръкостискане, кихане или кашляне от нас, така че никой не трябва да остава безразличен“, сподели Брейди.

Всеки от отбора има изготвена фитнес програма, която да спазва у дома. Планът е всички да се съберат за подновяване на тренировъчния процес, след като извънредните мерки приключат на 13 април.

Следващата седмица ще има нова среща между клубовете от Висшата лига, на която ще се дискутира рестартирането на първенството.

„Когато ние – всички клубове, последно разговаряхме, се съгласихме да продължим възможно най-скоро, щом това е възможно. Тези мачове ще продължат до юли, ако се налага, за да приключим кампанията. Това е планът. Това искаме да постигнем. Може би ще се играят пред празни трибуни, което никой не иска, особено играчите и феновете, но се надяваме да стане възможно да започнем веднъж щом графиката със заразените започне да пада“, завършва изказването си заместник-председателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    0 1 Отговор
    ...а в Бг само 300 души са били заразени...