Last news in Fakti

28 Март, 2020 16:25 2 249 2

Бивш футболист на Милан разказа как Бекъм е бил по-скромен от някои играчи в Серия "Ц"

  • лука антонини-
  • дейвид бекъм-
  • футбол-
  • милан

Първият, който идва, и последният, който си тръгва, казва Лука Антонини

Бивш футболист на Милан разказа как Бекъм е бил по-скромен от някои играчи в Серия "Ц" - 1

Бившият ляв бек на Милан Лука Антонини разказа за скромността на футболната легенда Дейвид Бекъм, както и за мъжеството, което англичанинът е проявил по време на тежката си контузия по време на периода си при "росонерите".

"Дали той е имал поведение на суперзвезда? Абсолютно не, даже напротив. Той имаше налудничава скромност, каквато не съм виждал дори и при някои играчи от Серия "Ц". Беше голям професионалист. Първият, който идва, и последният, който си тръгва. Бекъм си беше такъв. Все още си представям как той нарани ахилесовото си сухожилие. Тогава бях контузен и видях всичко от трибуните. Веднага отидох в съблекалнята и помня психическата сила, с която Дейвид се справи със ситуацията. Той изпитваше невероятна болка, но каза на лекарите да разрежат чорапа и веднага да направят това, което трябваше, без да чакат. Като допълнение, той се възстанови напълно и продължи да блести в МЛС с ЛА Галакси, поставяйки първенството на световната футболна карта", сподели Антонини пред "Тутоспорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От няколко седмици няма спорт

    2 2 Отговор
    но това не пречи на жирналя да излизат с всяка втора новина какво в направил някой ритнитопковец.

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "От няколко седмици няма спорт":

    Абе футболистите не мога да ги дишам, понеже всичките са смотани нарцисисти и идиоти, които имат късмета да печелят много добре поради сбърканата ценностна система на тоя свят, но Бекъм не съм го видял никъде, в никое интервю или шоу, където да не е бил наистина скромен и свестен човек. Много земен, че даже и жена му, която си я мислех за доста летяща из облаците. С годините показаха, че и двамата въобще не летят из облаците, както и, че учат децата си на същото. Не съм чул за друг да прати сина си да бачка като келнер в кафето до тях, за да се научи откъде идват парите. Специално от Бекъм имам много добри впечатления като човек. За футбола ясно, там и глухите и кьоравите даже са чували за него.