30 Март, 2020 16:03 1 685 0

"Златната" Невяна Владинова с послание към феновете на ансамбъла

  • владинова-
  • подкрепа-
  • послание-
  • здраве-
  • пожелание-
  • художествена гимнастика-
  • национален отбор

"Вярваме, че всичко това ще отмине бързо и нямаме търпение да се срещнем отново", написа капитанът на националния тим по художествена гимнастика

"Златната" Невяна Владинова с послание към феновете на ансамбъла - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор на България по художествена гимнастика индивидуално жени Невяна Владинова излезе със съобщение, адресирано до всички в гимнастическото семейство, като изказа специално подкрепата си към състезателите и феновете от най-засегнатите от коронавируса страни Италия и Испания.

"Като капитан на националния отбор индивидуално жени, ще говоря от името на всички момичета. Искаме да изразим подкрепата си към всички спортисти, както в България, така и извън страната! Посланието ни, разбира се, е отправено най-вече към нашата гимнастическа общност.

Преди всичко ние сме едно семейство и сме приятели и затова сега е моментът, в който трябва да се подкрепим, да бъдем силни и единни", написа Владинова в социалната мрежа "Фейсбук".

"Изпращаме на всички от вас цялата си позитивна енергия и любов и най-вече към любимите ни Италия и Испания, защото всички знаем, че там в момента положението е най-тежко. Вярваме, че всичко това ще отмине бързо и нямаме търпение да се срещнем отново на следващото състезание. Пазете се и бъдете здрави!", добави още гимнастичката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА