Last news in Fakti

31 Март, 2020 15:48 1 652 5

Тайсън Фюри: Никога няма да се уморя да бия Уайлдър

  • tайсън фюри-
  • дионтъй уалдър-
  • бокс

Това винаги ме е правило горд, искам да му „дам още”

Тайсън Фюри: Никога няма да се уморя да бия Уайлдър - 1
Снимка: БГНЕС

Tайсън Фюри призна, че никога няма да му омръзне да „бие и дрънка” Дионтъй Уалдър. Както е известно, предстои да се очертае пълна трилогия между двамата боксьори, след като пандемията от коронавирус отмине и те да изиграят трети мач помежду си.

Великобританецът и американецът направиха спорно равенство през декември 2018-а година, след което през миналия месец Фюри разби Уайлдър, за да вземе пояса в WBC след седем рунда.

Надеждите са двамата да се срещнат пак през октомври, след като първоначалната дата – 18-и юли, беше отменена заради глобалното разпространение на заразата от COVID-19. Фюри пък призна, че се радва, че ще има още един такъв мач, след като Уайлдър активира клаузата в договора между двамата.

„Никога няма да се уморя да бия и дрънкам Уайлдър. Това винаги ме е правило горд. Искам да му „дам още”. Съвсем сериозен съм в това, което казвам и не от много хора ще го чуете, особено в бокса. Има много ляляджии, които говорят, докато аз правя това, което казвам. Горд съм от представянето си и гледам смело напред след коронавируса, за да покажа на света как се побеждава без напрежение”, каза Фюри пред Good Morning Britain.

Фюри продължава да поддържа форма у дома, качвайки непрестанно видеа в социалните мрежи, а компания му правят жена му – Парис, както и петте им деца. „Малко трудно е сега, тъй като не можем да правим занимания във фитнеса. Всяка сутрин в 9,00 часа правим видео в Instagram, което трае близо един час. Това ми помага да остана в ритъм и същото прави с много, много хора по целия свят. Щастлив съм, че мога да направя щастливи хората с проблеми със здравето по време на тези тежки времена. Имам Парис и децата до себе си и всеки тренира здраво”, отсече шампионът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Левски

    4 3 Отговор
    Голям образ е тоя,но не е кой знае къв боксьор просто физиката му помага много.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kiro pora

    2 0 Отговор
    Toq e lud no me kefi
  • 5 Илев

    3 0 Отговор
    Фюри-класически боксьор,но не от класата на М.Тайсън. Уайлдър-много силен удар и мятане на ръце,като вятърна мелница.