Last news in Fakti

31 Март, 2020 20:16 1 620 6

Бербатов: Няма значение колко яростно крещиш на тъчлинията, ако никой не те чува на терена

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • жозе моуриньо-
  • тотнъм-
  • висша лига

Моуриньо заслужава пълно уважение за свършеното досега

Бербатов: Няма значение колко яростно крещиш на тъчлинията, ако никой не те чува на терена - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният български нападател Димитър Бербатов призова шефовете на Тотнъм да дадат нужното време на Жозе Моуриньо и той да продължи да работи за „шпорите”. Моу замени Маурисио Почетино през ноември, като резултатите за тима от Лондон се подобриха осезаемо. Тотнъм скъси 12 точки разлики с Челси, като е на точка зад четвъртото място към февруари.

Редица контузени футболисти в отбора не помагат на Тотнъм в последните четири седмици.

Според бившия нападател на Тотнъм обаче няма нужда от паника, тъй като отборът се цели към челото на класирането. „Моуриньо заслужава пълно уважение за свършеното досега. Той е в Тотнъм от няколко месеца, резултатите се подобриха, а също така отборът страда от редица контузени футболисти. Тотнъм бе слаб срещу Лайпциг и тотално беше надигран, но сериозно ли след един мач трябва да се искат оставки? Няма нужда от паника, тъй като вярвам, че пътят на Моу в Тотнъм ще е дълъг”, каза Бербатов.

„Прекратяването на Премиър лийг дава време на щаба на отбора да преосмисли своята стратегия и да върне част от футболистите обратно на терена. Преминаха през тежък период, но сега резултатите може да станат още по-добри. В края на краищата всичко зависи от футболистите. Няма значение колко яростно крещиш на тъчлинията, ако никой не те чува на терена”, констатира Берба.

Очаква се Висшата лига да се върне най-рано на 30-и април, като тогава се очаква Хари Кейн да бъде на линия за тима от Северен Лондон. Бербатов замени Тотнъм през 2008-а, преминавайки в Манчестър Юнайтед и той донякъде разбира решението на Хари Кейн, за който също се говори, че иска да се махне от столичния клуб.

„Когато играеш една декада за даден отбор, който не печели нищо, тогава трябва да помислиш как може да си полезен на този отбор, ако останеш. Другият вариант е да се махнеш, за да печелиш медали. За Кейн е трудно решение, защото той е фен на Тотнъм. Като човек, който е правил голям трансфер, мога да ви кажа, че само играчът знае какви са приоритетите му”, завърши Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По едно време като млад имаше коса

    0 2 Отговор
    после изведнъж кво стана та оплешиве.
    Да се беше обръснал 1 номер вместо да си присажда перука.
  • 2 Жоро

    2 3 Отговор
    Предател за националният отбор.
  • 3 Кукличката берба

    1 2 Отговор
    Гладна съм, дайте ми милостиня за хляб, брат ми продава наркотици за храна!

    Коментиран от #4

  • 4 Оппа друже!

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кукличката берба":

    И аз не го харесвам! Но не намесвай семейството му! Не е по мъжки! Не че и той постъпи мъжки с цял един народ, който вярваше в него!

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Оппа друже!":

    Ти и няколко хиляди като теб, като сте по-големи "мъже" от Бербатов, що не взехте фланелката му с №9 и да го смените в националния отбор?! Каквото и да направеше, според такива, като теб все той беше "виновен" за слабото представяне на отбора... Е, какво да направи.... Махна се и ви освободи мястото, ама нещо не го заехте! Пък то "лесно" се става нападател на Ман. Ю и Тотнъм - кво толкова... "Никакъв" труд и тренировки не се изскват! Само лаладжийство и мачлета в махлата на по бира!
  • 6 Бен Хур

    0 0 Отговор
    Брилянтна мисъл..