Last news in Fakti

1 Април, 2020 11:00 1 042 1

Клубовете в Серия "А" не се разбраха за заплатите

  • футбол-
  • серия а-
  • коронавирус-
  • интер-
  • ювентус

Двете страни проведоха дискусия помежду си вчера, но тя не доведе до положителен резултат

Клубовете в Серия "А" не се разбраха за заплатите - 1

Клубовете от Серия "А" и Асоциацията на играчите не успяха да постигнат договорка относно намаляването на заплатите на футболистите докато трае извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Двете страни проведоха дискусия помежду си вчера, но тя не доведе до положителен резултат.

Всяка от двете страни е изложила своето предложение. Представителите на клубовете са поискали намаляване на заплатите за следващите четири месеца, докато обаче от Асоциацията на играчите са били съгласни на подобно намаление само за един месец.

Сериозни спорове е имало и относно това как да бъдат платени заплатите за месец март, в който футбол почти не се игра.

Разговорите между двете страни обаче ще продължат в следващите дни, като надеждите са все пак да бъде намерен някакъв компромисен вариант.

Футболистите на шампиона Ювентус вече се разбраха с шефовете на клуба да се откажат от 4 заплати, а изглежда примерът им ще бъде последван и от големия враг Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хачо от Бантустаня

    0 0 Отговор
    Да се сравняват... оядените милионери от Юве и Интер с останалите... това го могат явно не само тиквите в Бантустаня, за които щом едните... рупат само зеле, а другите преяждст със свинско, то средно аритметично всичко е наред, защото всички ядат... свинско със зеле:)))!
    Или, както казват някои... ситите, на гладните не вярват:)))!!!