Last news in Fakti

1 Април, 2020 18:33 1 491 1

Смях! Страничен съдия тренира в домашни условия (ВИДЕО)

  • карантина-
  • изолация-
  • дом-
  • хол-
  • упражнение-
  • страничен съдия-
  • комба

Франк Комба се упражнява да вдига флага в хола си

Смях! Страничен съдия тренира в домашни условия (ВИДЕО) - 1
Снимка: twitter

Светът се бори срещу пандемията от коронавирус, а много хора работят от вкъщи, така че да бъде забавено разпространението му. Професията на някои хора много трудно може да се практикува в домашни условия. Един футболен съдия обаче не позволява на вируса да го спре и той тренира своите арбитърски умения в дома си.

Франк Комба сподели е лицензиран от ФИФА страничен арбитър и той показа как упражнява задълженията си в своя хол.

Във видеоклип, който бе разпространен в социалните мрежи, се вижда как Комба тича от единия край на хола до другия, вдига високо флаг за засада, показва тъч за единия и за другия отбор. Когато вземе решение за странично хвърляне дори започва въображаем спор с футболистите, недоволни от отсъждането.

Напълно вероятно е да се наложи на Комба да продължи да тренира реферските си умения в домашна среда през следващите няколко месеца, защото по нищо не личи, че футболът ще бъде възобновен скоро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    4 0 Отговор
    не е смешно аз също не излизам добре че сам от село и има голям двор беше буренясал сега сам го почнал поне нещо ще има за ядене щото иде глад а глада е по силен от всичко