Last news in Fakti

1 Април, 2020 19:56 1 665 1

Коутиньо направи страхотно дарение - раздаде 20 тона храна

  • дарение-
  • храна-
  • благотворителност-
  • байерн мюнхен-
  • коутиньо

"Помощта на нуждаещите се е от съществено значение за един по-добър свят и всички ние трябва да си свършим работата", заяви футболистът на Байерн Мюнхен

Коутиньо направи страхотно дарение - раздаде 20 тона храна - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Байерн Мюнхен Филип Коутиньо показа грижовната си страна, като помогна на най-нуждаещите се семейства в Рио де Жанейро. Полузащитникът е дарил 20 тона храна за хора от най-бедните квартали на родния си град.

"На първо място, бих искал да благодаря на Бог, че ми предостави условия да помагам на другите. Също така благодаря на всички, които сътрудничиха по някакъв начин, за да направят тази акция за солидарност възможна. Това е началото на голяма кампания. Надявам се, да мога да продължа да помагам винаги. Помощта на нуждаещите се е от съществено значение за един по-добър свят и всички ние трябва да си свършим работата, било с много или с малко. Важното е да помогнем", споделя бразилецът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм реалист

    0 0 Отговор
    Браво, Muy bien tío, felicidades!!!