6 Април, 2020 14:42 4 768 0

Рекордьор се оттегли от ММА

  • би джей пен-
  • мма

Би Джей загуби последната си битка от Клей Гуида с решение през май миналата година

Рекордьор се оттегли от ММА - 1

За облекчение на всички в света на бойните спортове изглежда, че Би Джей Пен най-накрая се е оттеглил от смесените бойни изкуства (MMA). По време на чат на живо стартиран от Тито Ортиз, Пен се включи и го похвали, че все още е активен в спорта. В същото време той обяви собственото си оттегляне от спорта.

Пен е с рекорд 16-14-2 в ММА и се намира в серия от 7 поредни загуби. Би Джей загуби последната си битка от Клей Гуида с решение през май миналата година. Той на няколко пъти участва в улични битки и това вбеси Дейна Уайт, който го разкара от UFC през септември миналата година. Ето какво написа Пен в чата на Ортиз:

"Тито Ортиз ме вкара в играта. Аз съм в пенсия, а той все още разбива момчета."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА