7 Април, 2020 20:18 1 735 4

Зико упрекна Неймар: Трябва да бъде професионалист като Меси и Роналдо

  • зико-
  • неймар-
  • кристиано роналдо-
  • лионел меси-
  • футбол

Аз харесвам Ней, неговият стил на игра е невероятен

Зико упрекна Неймар: Трябва да бъде професионалист като Меси и Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилската легенда Зико косвено упрекна сънародника си Неймар за поведението му на терена и извън него. Зико сподели, че нападателят на Пари Сен Жермен трябва да бъде по-голям професионалист и посочи за пример големите звезди на световния футбол Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

„Аз харесвам Ней, неговият стил на игра е невероятен. Той обаче трябва да бъде по-голям професионалист, като Роналдо и Меси, който живее за футбола. Неймар мисли за твърде много неща и това му пречи. Наскоро се видях с него и му казах точно това – да бъде по-сериозен професионалист. Той е на 28 години и се намира в добър отбор като ПСЖ. Те определено могат да спечелят Шампионската лига”, коментира Зико.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едни го могат!

    1 5 Отговор
    И без тренировки! Други тренират, ама не могат! Ти кога прави финтовете на "циганина" кажи бе, ти дето те наричаха "белия циганин"?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дидо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Едни го могат!":

    Абе пич , ти знаеш ли кой е Зико и кой е Неймар ...??? Цъкни в Гугъл той ще ти каже колко трофей има Зико и колко има Неймар !!!! Аааа и още нещо, когато се научиш да разграничаваш кой е Том и кой е Джери тогава ще пишеш тука ...!! Аре бегай си ми зъбите и лягай !
  • 4 Рошко

    2 0 Отговор
    Момчето е глупаво, да му прости, апропо, зико е легенда и най важното нормален човек