Last news in Fakti

7 Април, 2020 20:00 2 702 23

ЦСКА нарушава карантината с групови тренировки (ВИДЕО)

  • футбол-
  • цска-
  • карантина-
  • коронавирус

Казусът с ЦСКА не е първи, тъй като преди няколко дни беше направена проверка на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив)

ЦСКА нарушава карантината с групови тренировки (ВИДЕО) - 1

Отборът на ЦСКА наистина провежда групови тренировки на Панчарево въпреки наложеното извънредно положение и забрана за спорт в цялата държава! Това стана ясно от аматьорски кадри, направени днес на тренировъчния център на "червените", съобщава Sportal.

На тях се вижда, че треньорът Милош Крушчич, помощник-треньорът и анализатор Деян Фияла и кондиционният треньор Кирил Динчев участват в занимание с шестима от чужденците на отбора - Греъм Кери, Витаутас Черниаускас, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор, Стефано Белтраме и Томи Юрич. Групата от играчи и треньори играе джитбол и квадрат, което не е разрешено в този момент.

ЦСКА нарушава карантината с групови тренировки (ВИДЕО)

Както е известно, тази сутрин нашата медия написа, че от два дни има недоказан слух, тръгнал от близки до треньорите и играчите на тима, как "червените" тренират на своята база, въпреки забраната от началника на оперативния щаб за борба с коронавирус генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски. От оперативния щаб категорично не разрешават да се събират групи хора на едно място, като наложиха сериозни глоби и най-различни забрани през последните седмици. Причината за забраната е повече от ясна – подобни действия застрашават здравето на много хора в разгара на епидемия, която взима хиляди жертви в цял свят.

Именно поради това заниманията на всички футболни отбори в България, както и първенствата бяха спрени на 13 март, когато беше обявено извънредното положение в страната за един месец, което обаче преди няколко дни беше удължено с още един месец - до 13 май. Казусът с ЦСКА не е първи, тъй като преди няколко дни беше направена проверка на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив).

Тя бе заради интервю на футболиста на "сърфовете" Лукас Масоеро, който призна, че "черно-белите" започнали да тренират, въпреки забраната, на групи от по четири човека. Това принуди пловдивското РЗИ да се самосезира.

Припомняме, че преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му провеждат занимания, но те са контролирани, тъй като се извършват по график само във фитнеса. "Заниманията са контролирани. Не се засичат повече от двама-трима човека", заяви тогава изпълнителният директор на "сините" Павел Колев. Първоначално Славия също искаха да тренират, но след официалната забрана, нещата се промениха.

Истината е, че всички клубове изпитват трудности, като не знаят кога този тежък период ще приключи и как футболистите им да поддържат форма. Въпреки това е редно да се спазват заръките от всички, за да може всичко да приключи възможно по-бързо. Така, както клубовете и футболистите, така и феновете ще могат отново да вършат с удоволствие нещата, които най-много обичат, а не да седят затворени в домовете си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пия HitDobavki и съм здрав

    10 11 Отговор
    И да не би да сте очаквали нещо по различно от ритни топковците!?! Акъл море глава шамандура ... казал е народа!!!
  • 2 Непристрастен

    9 9 Отговор
    И какво правим сега,те точно когато почне първенството ще са заразени и ще разпространяват на ново корона,така че предлагам да им бъде присъдена служебна загуба с/у всички отбори .Касабов да се задейства,а и Мутавчийски....
  • 3 кармъзъаскерлович

    9 11 Отговор
    Няма такива идиоти
  • 4 колю

    9 9 Отговор
    Къде си Гешев?
  • 5 Хахахаха

    10 2 Отговор
    Тоз къде се кетрил по дървета хаха, ще те направят главен редактор

    Коментиран от #14

  • 6 Тея не правят само ,

    8 6 Отговор
    групови тренировки, правят и други групови работи мискините! Соу е останал без сили, да ги "поправя" всичките!
  • 7 Гост

    4 3 Отговор
    Не съм вярвал, че някой и.иот ще стигне до там да.... забрани спорта и тренировките, защото са "вредни" за здравето! А в Холандия например спорта също е забранен, но за сметка на това е разрушена марихуаната и дрогираниите работят!
  • 8 Хитлер

    8 3 Отговор
    А бе има заповед,тия що не изпълняват,те знаят ли какво означава това.Всички ги гоня от София,вадя ги от групата,така както ги вкараха и ги пращам в Ловеч,на слънев байр там да си играйкат колкото искат..

    Коментиран от #18

  • 9 Рублин

    4 5 Отговор
    Тия веднага вън от Софи,Ловеч,ако ги иска да си ги взема там да си играйкат,ако не Етрополе да ходят в тяхната група също могат да играйкат..
  • 10 Ехх, колко жалко е да си говедо!

    7 6 Отговор
    Някой стар доносник още от времето на ДС е снимал, никога няма да се махне прокобата от вас, кухороги евроидиоти
  • 11 Цун кай уй

    5 8 Отговор
    Тия не признават ни Мутафчийски ни Гешев ни Касабов,марш от София,да отиват от където са дошли..
  • 12 Независим

    4 4 Отговор
    Ама те ни ги спуснаха от небето и нямат място в София,да ходят пак там най добре да не ни мърсят града и без това нямат тоалетни..
  • 13 Радинела

    3 6 Отговор
    Тук виждам много който не ги искате,така,че аз ще си ги взема в Ловеч.Тук няма кой да ги тормози..
  • 14 Рекс

    3 5 Отговор

    До коментар #5 от "Хахахаха":

    Дори и така да е важното е,че ги е заснел,че те изобщо не се съобразяват със заповедите и правят каквото си искат.Да си понесът глобите и то завишени ,за групово не изпълнение.Нали се водят армеийци,знаят какво е заповед
  • 15 Asdfg

    4 6 Отговор
    Ивайлооооооо, пише се цска ТИРЕ София!!!

    Коментиран от #19

  • 16 вили

    5 3 Отговор
    пише се говедо без козирка
  • 17 Гуеду

    3 3 Отговор
    Пак подлоги те на домуса спиртал интригантстват!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 УЕФА

    6 3 Отговор
    Първо, ТОВА НЕ е ЦСКА, а "цска ТИРЕ софия"! Второ, ТЕ са в НАРУШЕНИЕ още от 09.09.2016г с КРИМИНАЛНАТА им поява! Трето въпрос на време е, ТЕ със своите РОДИТЕЛИ-"бизнесфамилия" Ганчеви, да бъдат ИЗСЕЛЕНИ в РОДНИЯТ им Ловеч!!!
  • 22 да попитам

    0 0 Отговор
    Ще има ли по 5 000 лв глоба?
  • 23 Божко

    0 0 Отговор
    Къде е доказателството, че е пресна информацията и е след издаването на инзвъредното положение?