Last news in Fakti

8 Април, 2020 10:46 1 168 2

Любопитно решение в Бундеслигата: На мач може да присъстват точно 239 души

  • бундеслига-
  • футбол-
  • коронавирус

Само на трибуните ще е възможно да присъстват най-много 113 души

Любопитно решение в Бундеслигата: На мач може да присъстват точно 239 души - 1

Любопитно решение е взела Германската футболна лига за доиграването на сезона в Бундеслигата, съобщава Билд.

Разработен е план за пропускателен режим на хора на стадионите, според който на мач може да присъстват точно 239 души. На терена и около него ще се допускат не повече от 126 човека от двата отбора - играчи, треньори и лекари.

Само на трибуните ще е възможно да присъстват най-много 113 души. Всеки клуб ще има право да декларира до 8 представители на делегацията. Ще се допускат 30 журналисти и 36 представители на телевизията, която излъчва мача. Няма да бъде разрешено да има фенове или ВИП гости на трибуните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хензел

    1 1 Отговор
    Супер интересния спорт футбол момчета тичат след кълбо! Още по интересно е защо ни занимават редовно само със заразени футболисти с грип, навярно др. спортисти грипа не ги лови.

    Коментиран от #2

  • 2 Гретел

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хензел":

    Ами като всеки друг спорт, забавление за народа...ти като не се кефиш...не го гледай, ама недей и да коментираш тъпотии