8 Април, 2020 12:41 1 735 6

Петър Жеков: Гриша Ганчев ще ме картотекира, ако Камбуров мине рекорда ми

  • петър жеков-
  • мартин камбуров-
  • футбол-
  • рекорд-
  • голмайстор

Аз се отказах на 30 години, а Камбура на 40 още играе

Петър Жеков: Гриша Ганчев ще ме картотекира, ако Камбуров мине рекорда ми - 1


Легендата на ЦСКА и националния отбор Петър Жеков не вярва Мартин Камбуров да го измести от първото място за голмайстор номер 1 в историята на "А" група. Дори това да се случи, носителят на "Златната обувка" има резервен вариант. Да се картотекира на 75 години в ЦСКА и да опъне мрежата още няколко пъти в Първа лига. По време на карантината Жеков тренира вкъщи, въртейки педалите на велоергометър.

"Аз се отказах на 30 години, а Камбура на 40 още играе - казва легендата за преследвача си пред "България Днес". - И то сега има по четири мача срещу всички отбори, а аз имах по два. Да видим кой колко мача е играл и за колко години, как ще ме стигне? Аз ако играех до 40 колко ли гола щях да вкарам. Бях му казал сега на Гришата да ме картотекира, а той си мисли, че майтап си правя. Ако стане нещо, есента ще се картотекирам. Ще влизам за по половин час, после ще изкарвам и по едно полувреме. Аз нямам проблем, не съм с изтъркани или сменени стави, само малко гръбнака ми е изкривен, ама това не ми пречи. Инжекции, това онова, и си влизам и играя. Сега с отлагането на първенството, не се знае дали Камбуров ще го картотекират за другия сезон, вече го пускат да играе и по-малко. Ако ме мине, тогава Гришата ще ме картотекира."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    12 4 Отговор
    Жеката си беше голям футболист, но си личи егоизма и злобата с която говори.
  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    8 8 Отговор
    За какво Цска балнуваш бай Петрее то фалира а това е Литекс бе бай Петре.

    Коментиран от #5

  • 3 гуньо простия

    6 3 Отговор
    Бате Петьо, да си жив и здрав, ама стига с глупостите, че още те чакаме за един скок от козирката на стадион Берое.
  • 4 Иван

    8 1 Отговор
    Като ги гледам какви некадърници са сегашните футболисти или по точно путювци, защо да не вкара някой гол Жеков и на 80 години.
  • 5 Еблю

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    А за Лефски питай Пешо кучето!
  • 6 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ЗАРАДИ ТЕБ ПЕШО СТАРИТЕ ВОЙНИЦИ-ЛЕВСКАРИ МЕ ОСТАВИХА "ДНЕВАЛЕН " 20 ЧАСА - ЗА ГОЛА ТИ СРЕЩУ ФК"ЛЕВСКИ" ОТ 30+ МЕТРА !!! А ТИ СЛЕД ВСЕКИ СПРИНТ СЕ ЛОВЕШЕ ЗА ГЪЗА СИ !!!!!