Last news in Fakti

9 Април, 2020 17:01 3 611 4

Ивет Лалова си спомни с умиление за отминалите дни

  • ивет лалова-колио-
  • ивет лалова-
  • лека атлетика

Връщане само две месеца назад, но се усеща като завинаги

Ивет Лалова си спомни с умиление за отминалите дни - 1
Снимка: БГНЕС


Ивет Лалова-Колио си спомни с умиление за отминалите дни, когато всички спортисти можеха да тренират на спортните съоръжения без ограничения. Животът на всички вървеше в нормалното си ежедневие и атлетите тренираха на писти и с шпайкове. Време, в което спортистите се готвеха основно за Олимпийските игри в Токио, които трябваше да се проведат през лятото.

Пандемията от коронавирус обаче отложи Игрите с една година и по новия план те трябва да се проведат от 23 юли до 8 август 2021 г.

“Връщане само две месеца назад, но се усеща като завинаги”, написа спринтьорката под своя снимка от пистата, направена на последния ѝ тренировъчен лагер на Тенерифе.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    0 0 Отговор
    Малко по - надолу има статия как някакъв нещастник от Пазарджик се хвърлил от четвъртия етаж на блок, и се самоубил. Тук Ивет Лалова с умиление си спомняла за отминалите дни, когато можела да тренира. Какво да се прави - всеки с късмета си, и всеки с проблемите си. А късмета ни е доста различен. Нищо, че много от успелите хора обичат да обясняват, как дължали успеха в живота единствено на себе си и на труда си.
  • 2 Болт

    2 2 Отговор
    Иветчето отдавна е изпърдяла т.е. пръднала в гащите!!

    Коментиран от #3

  • 3 Алфа Чакал

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Болт":

    Оф, ти нея не я мисли,ами се чудя ще можеш ли да стигнеш от дивана до тоалетната без да се изпуснеш.Смешко.
  • 4 Ивет

    1 1 Отговор
    Спомни си с умиление за дните преди да и изъхне кесията...