Last news in Fakti

11 Април, 2020 13:15 1 285 0

Коронавирусът скара съотборници в НБА

  • нба-
  • юта джаз-
  • донован мичигън-
  • руди гобер

Донован Мичъл е недоволен от несериозното поведение на Руди Гобер

Коронавирусът скара съотборници в НБА - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Двама от баскетболистите на Юта Джаз, които преминаха през изпитанието коронавирус все още са в обтегнати отношения.Става дума за Донован Мичъл и Руди Гобер.

Според медиите в САЩ, Мичъл е останал недоволен от поведението на Гобер, което било доста небрежно, въпреки опасността от заразата.

Според него Гобер с действията си е поставил под опасност и съотборниците си. Към момента двамата са в обтегнати отношения.

Гобер стана първият играч в НБА, който беше диагностициран с коронавирус. При това няколко дни преди това той се изказа доста несериозно за заболяването. Малко по-късно след заболяването на Гобер, от коронавирус се зарази и Мичъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА