18 Април, 2020 09:53 1 583 2

Президентът на Барселона разочарован от Гризман, не оправдал парите

  • барселона-
  • хосеп бартомеу-
  • антоан гризман-
  • футбол

Каталунците платиха 120 милиона евро, за да си осигурят услугите на французина

Президентът на Барселона разочарован от  Гризман, не оправдал парите - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Хосеп Бартомеу е доста разочарован от представянето на рекордната покупка на клуба Антоан Гризман, пише "АС". Каталунците платиха 120 милиона евро, за да си осигурят услугите на французина, но за момента той не оправдава големите очаквания.

Гризман дойде с надеждата да се превърне в новата голяма звезда на Барса, но досега приносът му към отбора е твърде скромен. Той има 8 гола в 26 мача в Ла Лига този сезон.

Дори и треньорът Кике Сетиен има забележки към играта на Гризман. Той иска да вижда повече агресия и арогантност от французина, а това мнение се споделя и от Бартомеу.

Въпреки, че Гризман все още не е показал най-доброто от себе си на "Камп Ноу", за момента в клуба нямат никакво намерение да се разделят с него и се надяват, че той тепърва ще покаже на какво е способен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Диньо10

    1 0 Отговор
    Гризман е черноработник и не е таран, който да разбива защитата и да вкарва брутални голове. Човека сам си каза, че не може да дриблира. Не той, а барто кавала е виновен,че плати една кола пари за неправилният играч. Гризман знаеше, че няма да пасне и за това отказа, но вторият път му обещаха титли, които няма как да спечели с атлетико.Барто вън!