Last news in Fakti

19 Април, 2020 13:18 2 965 1

Чарлз Баркли все пак призна величието на Майкъл Джордан

  • баркли-
  • джордан-
  • величие-
  • баскетбол-
  • нба-
  • приятелство

"Критиките ми бяха отправени към хората около него", заяви легендата

Чарлз Баркли все пак призна величието на Майкъл Джордан - 1
Снимка: БГНЕС

Яростни съперници и добри приятели - това се отнася за легендите на баскетбола Майкъл Джордан и Чарлз Баркли. Двама от най-великите баскетболисти, които играта е виждала. Уважението между тях бе породено както от съперничеството им, така и в участието им в незабравимия "Дрийм Тийм" и извън паркета в десетките пъти, в които са играли голф заедно.

Но близкото им приятелство понесе тежък удар заради начина, по който Баркли критикува ръководните дейности на Ем Джей в Шарлът. Джордан не е харесал критиките на настоящия водещ на NBA on TNT и това е отдалечило отношенията им.

"Останахме страхотни приятели завинаги. Майкъл ми липсва, обичам го. Не му пожелавам нищо друго, освен най-доброто. Той е най-великият баскетболист за всички времена. Очевидно той не прие любезно някои неща, които казах за управленските му умения, което е жалко. Но аз трябва да си върша работата..", коментира Баркли.

"Нямате ли приятели, за които не сте сигурни как ще реагират, когато сте честни с тях? Особено някой от неговото ниво. И както казах, обичам Майкъл. Той е най-добрият, който съм виждал. Жалко е, че нещата между нас потънаха. Но винаги ще се опитвам да си върша работата. И всъщност моята критика бе към хората около него... Мисля, че хората, които нае, се съгласяваха твърде лесно с всяко решение. Това бе моето изказване. Хората около него искаха частния самолет, вечерята с пържоли и винаги щяха да бъдат послушковци", заключи Баркли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хах

    0 0 Отговор
    Сигурен съм, че Джордан все още го мисли за мързелива лоена топка.