21 Април, 2020 20:32 2 631 1

Отиде си дългогодишен спортен деятел

  • волейбол-
  • росен стойков

Волейболът е в сърцето му, като до самия си край активно подпомага различни дейности, свързани с детско-юношеската школа и мъжкия отбор на Дунав

Отиде си дългогодишен спортен деятел - 1
Снимка: БГНЕС


На 72-годишна възраст почина дългогодишният волейболен деятел Росен Стойков.

Той е роден на 22 януари 1948 година. Тренира волейбол като юноша в Русе, а след това става съдия международна категория и съдийски делегат. В същото време е и дългогодишен председател на регионалната съдийска комисия в град Русе.

Волейболът е в сърцето му, като до самия си край активно подпомага различни дейности, свързани с детско-юношеската школа и мъжкия отбор на Дунав (Русе), както и спомага за развитието на волейболното съдийство.

Погребението е на 22 април, в гробищен парк "Чародейка" в Русе.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    3 0 Отговор
    БОГ ДА ГО ПРОСТИ...ПОЧИВАЙ В МИР..