23 Април, 2020 18:04 913 0

УЕФА запазва името Евро 2020

  • евро 2020-
  • футбол-
  • европейско първенство-
  • уефа

Това ще позволи на европейската футболна централа да запази визията за турнира, който чества 60-годишната от първото проведено първенство

УЕФА запазва името Евро 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

От УЕФА потвърдиха, че името на европейското първенство ще остане Евро 2020, въпреки че то ще се проведе през лятото на 2021 г. Това ще позволи на европейската футболна централа да запази визията за турнира, който чества 60-годишната от първото проведено първенство.

Освен това името ще служи и за напомняне как цялото футболно семейство се е обединило в отговор на изключителните обстоятелства, свързани с пандемията от COVID-19, обясняват от УЕФА.

Те подчертават, че по този начин няма да се създава излишен боклук, тъй като много от материалите, които вече са подготвени, ще могат да бъдат използвани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА