25 Април, 2020 20:56 3 333 3

Рафаел Надал с любопитно признание за историята си с Джокович

  • рафаел надал-
  • новак джокович

Джокович и Надал никога не са се срещали в детските си години

Рафаел Надал с любопитно признание за историята си с Джокович - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съперничеството между Новак Джокович и Рафаел Надал е едно от най-епичните в световния тенис за последните 15 години. В този период двамата са се срещали впечатляващите 55 пъти, като сърбинът има лека преднина 29:26 победи, пише tennis24.bg.

Оказва се обаче, Джокович и Надал никога не са се срещали в детските си години, макар не малко пъти да се участвали на турнири заедно. Любопитното признание направи Матадора.

„С Новак никога не сме играли като деца. Имах много мачове срещу Анди (Мъри), също с Жо-Вилфред Цонга, Ришар Гаске и Гаел Монфис. Пазя страхотни спомени от тези години. Беше незабравимо – защитавахме цветовете на родината и в същото време се наслаждавахме да прекарваме време заедно.

Страхотно е, че и сега се виждаме по турнири и успяхме заедно да сбъднем мечтите си. Бяхме деца, пътувахме по света заедно, тренирахме заедно и се надявахме, че един ден ще станем професионални тенисисти. Някои от нас успяха, което е страхотно, и продължаваме да споделяме емоции на корта“, коментира Надал.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рамбо, първа кръв

    6 7 Отговор
    И по добре..... Още тогава щеше да си проличи, че си ПЛЕШИВ смешко
  • 3 Доктор Фуентес

    1 1 Отговор
    Любимец си ми ти. Не те издадох. Само тефтера ми те издаваше, но ...Не проговорих.