Last news in Fakti

1 Май, 2020 17:43 2 441 4

Мариян Огнянов с критика към Херо: Добър треньор, но..

  • мариан огнянов-
  • футбол-
  • димитър димитров-херо-
  • берое

Търпение и вяра в младите бг футболисти няма

Мариян Огнянов с критика към Херо: Добър треньор, но.. - 1

Бившият футболист на Левски и ЦСКА 1948 Мариян Огнянов критикува наставника на Берое Димитър Димитров-Херо чрез публикация във "Фейсбук" профила си. Повод за думите на Огнянов е коментар да Херо, че чужденците в Берое са по-евтини от българските футболисти.

Публикуваме текста без редакторска намеса:
"Добър треньор.. Спор няма.. Но той е един от вечно мрънкащите за слабото ниво на футбола у нас.. И единствено което прави по въпроса е да НАМИРА чужденци... За сметка на бг футболистите.. С знанията и уменията които има, би бил доста по- полезен в развитието на младите бг футболисти.. Търпение и вяра в младите бг футболистите няма.. Но чужденците може да ги ЧАКАМЕ месеци наред да се аклиматизират..".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаяско

    9 3 Отговор
    Запомнете България НЯМА добри треньори и никога не е имала . Фтболисти велики е имала но тренери НЕ твърдо НЕ..Най много са стигали тренерите да второразрядни отборчета гранд никога не е воден от Бг тренер.

    Коментиран от #2

  • 2 кармъзъаскерлович

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "хаяско":

    Васил Методиев-Шпайдела-два пъти гонен.заради съветски отбори...първи с трите купи.не можеш да га сравняваш с друг.

    Коментиран от #3

  • 3 хаяско

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "кармъзъаскерлович":

    и кой отбор е водил Барса ли ИНТЕР ли Кеш ли е взел Финал ли е играл в европа тия смешнш бг купи и Вили Вуцов щеше да ги вземе с тоя отбор в Бг .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.