3 Май, 2020 21:10 1 479 2

Григор Димитров се включи в инициатива за набиране на средства в борбата срещу коронавируса

  • григор димитров-
  • тенис на корт-
  • коронавирус-
  • тенис

Урокът, който научих от спорта е, че ние сме силни обединени

Григор Димитров се включи в инициатива за набиране на средства в борбата срещу коронавируса - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се включи в инициативата на Global Response за набиране на средства в борбата срещу коронавируса. Хасковлията засне специално видео, а събитието по набиране на средства, целящо да събере 7,5 милиарда евро ще се състои утре.

"Днес целият свят е изправен пред силен и опасен противник - коронавируса. Урокът, който научих от спорта е, че ние сме силни обединени. Моят отбор играе критична роля за всеки индивидуален успех, който имам. По този начин международната организация от наука и проучвания е ключът към успешната борба с коронавируса.

Нека дадем на най-добрите учени и предприемачи инструментите, и нашата подкрепа, за да се създаде ваксина, лечение и диагностициране на вируса. Това ще ни доближи до завършване на гейма, сета и мача. За здравето на човечеството срещу коронавируса. Благодаря ви", каза Григор Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Така така..

    1 0 Отговор
    Георги Димитров дарява средства..