Last news in Fakti

7 Май, 2020 11:03 2 061 7

Съпругата на Коби Брайънт открила последното писмо на баскетболиста до нея преди смъртта си

  • коби брайънт-
  • баскетбол

38-годишната Ванеса разкри, че е изчакала рождения си ден, преди да отвори пощенския плик, на който пишело: "До любовта на живота ми, от твоя Папи"

Съпругата на Коби Брайънт открила последното писмо на баскетболиста до нея преди смъртта си - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на легендарния баскетболист Коби Брайънт - Ванеса, разкри, че е открила последното писмо, което той е изпратил до нея преди смъртта си.

Петкратният шампион в НБА и дъщеря му Джиана загинаха в катастрофа с хеликоптер в Калифорния в края на януари, заедно с още седем души.

В пост в Инстаграм вдовицата на Коби сподели, че ден преди рождения си ден в понеделник е открила писмо, което той е изпратил до нея малко преди трагичната си кончина. 38-годишната Ванеса разкри, че е изчакала рождения си ден, преди да отвори пощенския плик, на който пишело: "До любовта на живота ми, от твоя Папи". Писмото съдържало рисунка на Ванеса и ангел, нарисувана от художник.

"Липсва ми любовта на живота ми и моята сладка Мамасита. Благодарна съм, че се събуждам до моите три сладки момичета, но ми се иска всички да бяхме заедно днес", написа Ванеса.

Коби и Ванеса имаха общо четири дъщери. На 1 май, когато бе 14-ят рожден ден на Джиана, Ванеса написа в социалните мрежи: "Ти си моята душа завинаги".

Съпругата на Коби Брайънт открила последното писмо на баскетболиста до нея преди смъртта си


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мето

    1 1 Отговор
    Голям праз. Кой го вълнува някакъв си презокеански спортист.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Педант

    1 0 Отговор
    "Съпругата на Коби Брайънт открила последното писмо на баскетболиста до нея преди смъртта СИ"

    Еех, тази полуграмотност! Така написано, заглавието означава, че вдовицата е намерила писмото преди НЕЙНАТА смърт - а жената си е жива и здрава. Правилно е да се напише "...преди смъртта МУ".
  • 7 0000

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мето":

    На повече хора, отколкото като умреш ти. Гаранция!