7 Май, 2020 15:42 1 916 18

Феновете на Левски отговориха на ЦСКА: Деградирала оранжева пасмина!

  • отговор-
  • литекс-
  • цска-
  • левски-
  • фенове-
  • изявление-
  • борисов-
  • помощ-
  • кредит-
  • наглост

"Селската наглост не познава граници", написаха още "сините" запалянковци

Феновете на Левски отговориха на ЦСКА: Деградирала оранжева пасмина! - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Левски от Сектор "Б" отговориха на нападките, които по-рано днес "червените" привърженици от Сектор "Г" отправиха по адрес на "сините".

Ето и цялото изявление без редакторска намеса:

"Деградиралата оранжева пасмина пуснала декларация срещу Левски.

Ще започнем от там, че мнението на хора, които за*баха собствения си отбор и припознаха чужд такъв има тежест и значение под нулата.

Какви морални съдници могат да са “хора”, които по време на финансовите проблеми в техния несъществуващ вече клуб пращаха писма до правителството с искане за ОПРОЩАВАНЕ на дълговете им, защото били прекалено значими за българския спорт? Ние искаме кредит (който трябва да се върне, а не опрощаване), както искат и всички други дружества в страната в условия на пандемия и за всички е ясно, че ако не беше тази криза щяхме да си се справим и сами. Същите тези, чийто бивш клуб ощети държавата в лицето на НАП с над 10 милиона лева (4 върнаха със закупуването на петолъчката от страна на Литекс, иначе бяха 14) и още поне с толкова други частни дружества са се загрижили за нашите дългове, които са в пъти по-малко, като към НАП са под 4 милиона. Същите тези мечтаят да минем по техния път, но това означава точно тогава да ощетим държава и частни субекти и те това го знаят много добре, но злобата, че са най-безпринципните индивиди в държавата ги кара да си служят с лъжи и манипулации.

Явно трябва да им дадем и малко уроци по история. Наричат ни “отбор на всички власти”, а техният отбор беше създаден, подкрепян и фаворизиран 45 години от властта за сметка на всички останали. Били сме ведомствен отбор - ми то всички отбори стават ведомствени след идването на власт на техните създатели, но ведомствената система (според която могат да селектират всеки един играч, който поискат, защото всички подлежат на военна служба) е направена изцяло в подкрепа само на новия отбор на властта създаден по пример от Москва.

Държавата ни била построила стадион - не, държавата не ни е построила нищо. Левски си построи сам стадион в центъра на София, който след това същата тази вече комунистиечска държава му национализира, изгони го от там, 15 години Левски се лута по различни игрища докато държавата не му отрежда място за стадион извън тогавашните предели на София, който стадион е финансиран от десетки хиляди левскари, които всеки ден идват от цяла София и България да си пускат Тото-то точно в този район, за да отиват парите им за строеж на стадион, а стотици полагат и доброволен труд. Левски си е построил два стадиона и един му е отнет, а компенсация за отнетия стадион в центъра Левски така и не получава след промените. Едни други, които нямаше и да ги има ако не беше дошло комунистическото робство получават наготово заграбения стадион на АС-23 в центъра на София.

Феновете на Литекс следяли изкъсо какво щяло да се случва и имат изкуственото самочувствие да определят кой бил политически труп и кой не. Но това сме го чували и преди - правиха протести пред Народното събрание срещу същия този политически труп, но след като не стана политически труп вече години наред му се подмазват и поздравяват с повод и без повод, а в замяна Литекс получи концесия за базите след абсолютно нагласена обществена поръчка, в нарушение на всякакви закони и морални норми държавата разформирова първенството и по неясен и неспортен критерий покани участници само, за да може прекръстеният Литекс да бъде вкаран незаконно в А група, а сега заедно с държавата Литекс направи общо дружество с намерението да строи нов стадион в централния парк на София - отново в нарушение на всякакви закони, норми и правила.

Тези ли са “моралните стожери” и “загрижените” за парите на данъкоплатците “съвестни” граждани? Селската наглост явно не познава граници. Спрете да ни разсмивате.

Цял живот си градите чрез лъжи и манипулации червената митология, а тя накрая се оказа просто оранжева, а отборът ви - просто един ГМО тумор, както сами го бяхте нарекли и който уж “никога” нямаше да подкрепите. После пак говорете за “р...оретини”, “к...и”, “труженички” и т.н.".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    24 0 Отговор
    Лапачите в спорта си отиват и ще останат само истинските спортисти.
  • 2 погребение кога?

    36 7 Отговор
    кръст,ковчег,Тити Папазов(плачещ),тълпа,Орландовци.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Не съм Чорбар

    39 9 Отговор
    Феновете на Левски са кретени. Те са срам за името на отбора !
  • 5 Шопо

    31 5 Отговор
    Значи за село да не говорим,че Подуене е село присъединено към Голяма София ! И първо върнете 40 000 000 милиона и тогава искайте още ! Милиционерщината свърши ,отивайте в ,,А,, Окръжна!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Върл уефскар

    21 7 Отговор
    Къде сте бе уефскарчета?И под двете статии наказателният ви вот е смешен!!!! Били отбора на народа,е сега ще се преброим,да водим кой е отбора на народа.....Вие сте отбора на ЖАЛКИТЕ СИНИ СЪЗДАНИЯ.
  • 9 Мимч

    6 14 Отговор
    А бе браво,но тия нагли припознавачи не си заслужава да им отговаряте.То натакъв можеш да му вземеш,но акъл не може даму набиеш дори и с чук.Държавата до сега най много на тях е помагала и още го прави,да си запушват дзурлите и да се скриват в миши дупки,те и без туи са мишоци..
  • 10 ТРОПЧО

    9 1 Отговор
    КРЕДИТ АМА НА 8% КАКТО ВСЕЧКИ

    Коментиран от #13

  • 11 Футболен Фен

    11 0 Отговор
    На крива агитка Вселената и пречи!
  • 12 Истината

    5 0 Отговор
    То футбол в БГ няма.Ама отбори бол ! Пълна идиотщина.
  • 13 Чичо Тони

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ТРОПЧО":

    Процентите са си проценти. Да кажат какво е обезпечението. Щото и аз искам кредит без обзпечение, па те да си пишат процентите.
  • 14 Терориста

    3 7 Отговор
    И във А.окръжна,не даи си боже.Левски ще си Левски а не някакъв препознат,ГМО отбор.45
  • 15 потресаващо

    9 0 Отговор
    да искаш заем от държавата,за да можеш да си платиш дълга към държавата??? от UEFA гледат и не вярват на ушите си...
  • 16 Пламен

    6 0 Отговор
    Искат кредит, който от сега се знае, че няма да върнат и щи искат опрощаване
  • 17 Закривай

    4 3 Отговор
    Сбогом г-о-в-е-д-а! Айде към небитието на А-окръжна!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.